Υπηρεσίες

Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες, η οικονομική δυσχέρεια και τα προβλήματα στις διαπροσωπικές ή/και ενδοοικογενειακές σχέσεις συνδέονται συχνά με αρνητικά συναισθήματα όπως είναι το άγχος και η θλίψη.

Πολλές φορές προσπαθούμε μέσα στην καθημερινότητά μας να καταπνίξουμε αυτά τα συναισθήματα σε μια προσπάθεια να απαλλαγούμε από αυτά με αποτέλεσμα τα εμφανίζονται σωματικές/ψυχολογικές ενοχλήσεις χωρίς κάποια βιολογική αιτία. Έτσι, τυχαίνει να είμαστε συχνά σε υπερδιέγερση, να περνούν αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μας, να θυμώνουμε εύκολα, να δυσκολευόμαστε να φάμε ή να τρώμε ασυνήθιστα πολύ, να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας, να αντιμετωπίζουμε προβλήματα ύπνου, να έχουμε χαμηλή διάθεση και ενέργεια ή/και να αναβάλλουμε τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε στην ζωή μας.

Ο καλύτερος και ο ασφαλέστερος τρόπος λοιπόν για να εντοπίσουμε αυτά τα συναισθήματα που επιμένουν καιρό και να ξεπεράσουμε τις ενοχλήσεις που προκαλούν είναι να απευθυνθούμε σε κάποιον επαγγελματία ψυχικής υγείας.

 

Ψυχολογική Υποστήριξη

Στο γραφείο μου, παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη με την μορφή ατομικής ψυχοθεραπείας σε ενήλικα άτομα που αντιμετωπίζουν διάφορα ψυχικά ζητήματα όπως είναι το άγχος, οι φοβίες, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη. Επίσης, σε συνδυασμό με την εξέταση των ψυχικών λειτουργιών που πραγματοποιείται στις δύο πρώτες συνεδρίες, παρέχεται, στο πλαίσιο της ψυχοδιαγνωστικής αξιολόγησης, η δυνατότητα χορήγησης των δύο πιο διαδεδομένων και αξιόπιστων τεστ προσωπικότητας, του MMPI-2 και της προβολικής δοκιμασίας Rorschach.

Προγραμματίστε μια συνεδρία

Κάντε το πρώτο βήμα σήμερα